10 Jaar – Het Friese Woud – – 7 oktober 2017 –

10 jaar Sauna Het Friese Woud

Zo hebben wij het altijd  voor ogen gehad. Het Friese Woud maken tot een sauna zoals een sauna hoort te zijn. Ontspanning door het bieden van een rustige, warme en gezellige entourage,  gastvrij door het bieden van eerlijke aandacht en goede service, fijne faciliteiten door goed nadenken vooraf en tijdens de bouw. Wij zijn gepast trots dat wij onze doelen blijven nastreven en dat wij aan de reacties van onze gasten kunnen meten dat wij erin slagen onze gasten te bieden wat wij vinden hoe het moet zijn.

Dat doen wij vanzelfsprekend niet alleen. Daar staat inmiddels een heel team achter waar wij apetrots op zijn. Medewerkers die weten hoe wij het graag zien en dit vol enthousiasme met ons weten uit te dragen.   Alle relaties met kennis van zaken op allerlei gebied die met ons Het Friese Woud steeds weer naar een hoger plan tillen. Op het gebied van duurzame energie en warmte terugwinning lopen wij voorop.

Wij nodigen u dan ook graag uit om 10 jaar Het Friese Woud  op 7 oktober as. met ons te komen beleven. Het gaat een echte sauna-dag worden waarbij natuurlijk alle faciliteiten tot uw beschikking staan en zeker extra aandacht is voor het kennis maken met verschillende behandelingen en rituelen, culinaire verrassingen en vele opgietingen met verschillende thema’s.

Wij hebben 3-voudig wereldkampioen opgieten Rob Keijzer uitgenodigd om een tweetal opgietingen te verzorgen. Daarnaast zullen onze eigen vaste saunameesters hun steentje bijdragen.

Tot 7 oktober? Reserveren is wel noodzakelijk. Wij stellen een maximum aantal gasten op deze dag omdat wij anders mogelijk ons doel uit het oog verliezen!  Reserveren doet u via onderstaande button

 

Reserveer direct

Jubileum aanbiedingen op 7 oktober 2017

7 badenkaart voor slechts € 150,–

17 badenkaart voor slechts € 270.–