0561-420874

Welkom in de sauna

Informatie over het bezoek

Veilig naar de sauna!

Informatie corona

Onze sauna is normaal geopend  en wij ontvangen je graag als gast.
Wij vragen onze gasten hun handen te desinfecteren bij binnenkomst, toiletbezoek en voor een bezoek aan ons restaurant. Verder vragen wij voldoende afstand (1,5 mtr) tot elkaar te houden.

Stel jezelf voor komst naar het bedrijf de volgende vragen: Beantwoord je een van de vragen met ‘ja’ blijf dan thuis. Het werk of bezoek moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.

  1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden celsius)?
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Vanzelfsprekend worden bij ons, net als anders, strenge hygiënevoorschriften gehandhaafd.

Graag tot ziens,
Team Friese Woud

Veilig naar de sauna, dat regelen we samen!

Bekijk de youtube informatie in onderstaande film.

IJskoud genieten in cryowellness bij de sauna

“Cryowellness moet je beleven… het is echt goed voor je lichaam”

Cryotherapie is een bestaande vorm van koudetherapie met uitmuntende resultaten. Het helpt onder andere bij herstel na een operatie, chronische pijnklachten als gevolg van bijvoorbeeld reuma en spierherstel na fysieke belasting.