0561-420874

Droom weg naar Bolivia

Met de nieuwe massages

Uyuni Massage bij Het Friese Woud”

Nieuw: Droom weg naar Bolivia met de nieuwe massages bij Het Friese Woud

Bij Sauna Het Friese Woud kun je terecht voor een nieuwe weldadige behandeling. De Uyuni massage. Deze Uyuni massage wordt in drie varianten aangeboden. Er wordt onder andere gemasseerd met warme Uyuni bundeltjes en een Boliviaanse scrub.

Stap zelf uit de dagelijkse beslommeringen. Laat je even wegdromen naar een van de drijvende eilanden in het Titicacameer en laat je verrassen door deze bijzondere behandeling met warm zout, warme olie, warme Uyuni Bundles en warme compressen en geniet van de warme weldaad van Bolivia.

Ook zijn de losse producten aan te schaffen om thuis nogmaals wegdromen naar de zoutvlaktes in Bolivia.

De Uyuni massage hebben we in 3 varianten:

Treatments Uyuni 25 min.   € 39,95
Massage van de rug met heerlijke, warme Uyuni bundeltjes. Boliviaanse Scrubbehandeling van de rug met een verkoelende scrubmodder.

Treatments Uyuni 50 min € 69,95
Massage van de rug met heerlijke warme Uyuni bundeltjes. Boliviaanse Scrubbehandeling én pakking van de rug met verkoelende scrubmodder. Massage van achterzijde benen met heerlijke, warme Uyuni bundeltjes.

Treatments Uyuni 75 min. € 99,95
Massage van armen, nek, schouders en rug met heerlijke, warme Uyuni bundeltjes. Boliviaanse Scrub én pakking van de rug met een verkoelende scrubmodder. Massage en Boliviaanse Scrub van achterzijde benen met verkoelende scrubmodder.

Andere behandelingen bekijken?

IJskoud genieten in cryowellness bij de sauna

“Cryowellness moet je beleven… het is echt goed voor je lichaam”

Cryotherapie is een bestaande vorm van koudetherapie met uitmuntende resultaten. Het helpt onder andere bij herstel na een operatie, chronische pijnklachten als gevolg van bijvoorbeeld reuma en spierherstel na fysieke belasting.