Midwinter Sauna XXL

Sauna en Wellness event 22 december

Klik hier om direct te reserveren

Op 22 december a.s. hebben wij onze Midwinter Sauna XXL. Het event staat op deze dag in het teken van wereldreizen.  Een echte wellness ervaring die u niet mag missen! De midwinter Sauna XXL start om 14.00 uur. Vanaf dat moment verzorgen onze saunameesters meer dan 25 opgietingen, zodat u deze ervaring in overvloed kunt bijwonen en beleven.
Vanaf 16.00 uur nemen onze saunameesters u mee op reis door diverse landen.

Ook in de keuken is het XXL, want vanaf 17.00 uur tot 19.30 uur presenteren onze koks een heerlijk XXL-warm en koud buffet met gerechten uit diverse landen. Dit buffet wordt om 20.30  uur tot 21:15 uur gevolgd door een XXL-ijs-buffet. Het beloofd wederom een gezellige dag te worden die je niet mag missen.

Nodig vrienden of familie uit en maak van deze dag een belevingsdag. Ervaar wat een wellness ervaring met u doet.

Loyly

In Finland noemen ze het Löyly en in Duitsland geniet men van de Aufguss. In Nederland voelen we de intense warmte tijdens de Opgieting of Opgooi. Bij Sauna het Friese Woud hebben wij het over Warmte-belevingen. Deze Warmte-belevingen zijn hot. En hot staat niet alleen voor pittig warm. Deze extra dimensie tijdens het saunabad is enorm populair geworden. Twee keer Hot dus.

Wilt u ook optimaal genieten tijdens onze Warmte-beleving? De toegang is voor alle sauna-gasten vrij. Met een goede begeleiding, het verdampen van water, het gebruik van fijne geuren en de juiste persoonlijke ingrediënten wordt u bij Sauna Het Friese Woud intens verwend.

Sauna het Friese Woud besteedt veel aandacht aan haar Warmte-belevingen. Alle uitvoerende saunameesters zijn gecertificeerd. Zij weten exact wat zij doen en zijn vakbekwaam.

Reserveer direct