opgietingen in de sauna

Voel en beleef de warmte

bij sauna Het Friese Woud

Kom naar de sauna. geniet, beleef en deel met anderen

Sauna Het Friese Woud besteedt veel aandacht aan haar Warmte-belevingen. Alle uitvoerende saunameesters zijn gecertificeerd. Zij weten exact wat zij doen en zijn vakbekwaam.

Beleef de Löyly, ervaar onze warmtebeleving

In Finland noemen ze het Löyly en in Duitsland geniet men van de Aufguss. In Nederland voelen we de intense warmte tijdens de Opgieting of Opgooi. Bij Sauna het Friese Woud hebben wij het over Warmte-belevingen. Deze Warmte-belevingen zijn hot. En hot staat niet alleen voor pittig warm. Deze extra dimensie tijdens het saunabad is enorm populair geworden. Twee keer Hot dus.

Wilt je ook optimaal genieten tijdens onze Warmte-beleving? Met een goede begeleiding, het verdampen van water, het gebruik van fijne geuren en de juiste persoonlijke ingrediënten word je bij Sauna Het Friese Woud intens verwend. De toegang is vrij voor alle sauna-gasten

De vaste tijden van onze warmte-belevingen:

Maandag t/m donderdag  16:00 uur en 20:00 uur
Vrijdag, zaterdag en zondag : 14:30 uur, 16.00 uur, 17:30 uur en 20:00 uur
 

Elke eerste zaterdag van de maand.

Sauna Het Friese Woud geeft elke eerste zaterdag van de maand extra warmte-belevingen oftewel opgietingen! Het is niet zo dat het hele saunabedrijf in het teken van opgietingen staat zoals op een event-dag, maar de echte Löyly-liefhebber kan op deze dagen meer dan anders aan zijn of haar trekken komen.

 Extra opgietingen

Vrije deelname zolang er plaats is.

IJskoud genieten in cryowellness bij de sauna

“Cryowellness moet je beleven… het is echt goed voor je lichaam”

Cryotherapie is een bestaande vorm van koudetherapie met uitmuntende resultaten. Het helpt onder andere bij herstel na een operatie, chronische pijnklachten als gevolg van bijvoorbeeld reuma en spierherstel na fysieke belasting.